Fjernhealing af barn

“Anna har en meget fintfølende og dybdegående evne til at skabe fuldstændig klarhed på det, der foregår hos dit barn lige nu, og hvad du kan gøre for at hjælpe eller guide dit barn videre. Jeg er meget taknemlig for den dybe rene healing og de smukke visdomsord, vi fik med min datter og jeg. Jeg kan anbefale Anna på det varmeste Tusind tak for dig.”

Juliet, mor til Emmalia

Healing

“Anna er en sand healer, i sin sjæl og med sine hænder. Hendes intention om at hjælpe og helbrede, kommer fra sand kærlighed og hun har mine varmeste anbefalinger .”

Cecilia

“Kære Anna. Tusind tak for sidst. Det var en vild oplevelse, jeg er stadig helt høj. Føler du fjernede en hinde eller et slør, det er lidt svært at forklare. Men jeg er ihvertfald 1,5 kilo lettere, har fået pænere hud og mere energi. Jeg føler mig mere afklaret og hel. Også mere “hudløs” som du sagde, men på den gode måde. Tak.”

Eva

“Sygemeldt med arbejdsstress og hårdt presset, både fysisk og psykisk, mødte jeg op hos Anna til en healing. Det var min kæreste, som havde anbefalet mig denne healing, idet hun selv havde rigtig gode erfaringer med behandlinger hos Anna. Healing havde jeg aldrig selv prøvet før – og jeg vidste faktisk ikke helt, hvad jeg gik ind til.

Anna tog godt imod mig og skabte hurtigt ro og tillid – så relativt afslappet lagde jeg mig på briksen. Selve behandlingen gav mig en styrket indre ro – og for første gang i lang tid mærkede jeg glæden spire i mig. Fantastisk! Jeg følte mig helt fornyet og forårsagtig i kroppen, da jeg senere sad på briksen og drak et glas vand. Da jeg sad der, tænkte jeg også på de ting, som Anna havde sagt til mig, imens healingen var i gang. Det var meget konkrete ting og øvelser, som jeg kunne gøre i hverdagen for at få det bedre.

Jeg har efterfølgende besøgt Anna flere gange for at få healing, og alle gange har jeg fået nye ting og øvelser med hjem – og bedst af alt så er jeg nu klar til igen at træde ind på arbejdsmarkedet. En STOR tak til vidunderlige Anna Healing-Charlottenlund-KBH-Anna-Nikolajsen

Tommy

Børnebehandling

“Min yngste datter på nu 3 år har gennem de sidste år nydt godt af Annas råd og kyndige hænder ved høj feber, virus og boost af immunforsvar henholdsvis ved udrensning i forbindelse med penicillinkure og vaccinationer. Det er en fornøjelse at se, hvor tryg vores datter er ved Anna. Hun glæder sig altid og efterspørger det også selv. Mine varmeste anbefalinger.

Anja N, mor til Asta

Clairvoyance

“Min session hos Anna var ekstremt spændende og givende. Det var forbløffende, så meget hun ramte plet, og hun kunne samtidig komme med meget konstruktive forslag til, hvordan livet leves endnu bedre. Jeg kan derfor varmt anbefale en time hos Anna, da det åbner for nogle nye perspektiver på livet.”

Anja P

“Jeg fik anbefalet Anna af en veninde og mødte op uden konkrete spørgsmål eller problemer. Anna kom i clairvoyancen rundt om flere aspekter i mit liv lige fra familie til helbred, følelser og karriere. Med mig hjem fik jeg konkret afklaring, nye indsigter og respektfulde råd, og jeg blev bekræftet og styrket i mine egne vigtige beslutninger.

Anna er meget empatisk, jordnær, indlevende og præcis i sin clairvoyance. Jeg følte mig set og fuldstændig tryg undervejs og meget beriget, afklaret og inspireret, da jeg kørte hjem. Det er ikke sidste gang, jeg har været hos Anna, og jeg vil til hver en tid give hende mine varmeste anbefalinger.”

Thelma

“Jeg prøvede for første gang en clairvoyance session hos Anna. Idet det var første gang, havde jeg selvsagt ikke den store fornemmelse af, hvad der ville ske, men jeg gik ind i det med åbent sind og en nysgerrighed om at få ting at vide, jeg kan arbejde videre med. Stor var overraskelsen dog for, hvor meget jeg fik at vide. Dels ramte det mere præcist, end jeg havde forventet, og dels fik jeg noget, jeg kan arbejde videre med. Anna’s formidling var virkelig empatisk.

Som en anden del af seancen blev jeg også healet. Igen noget jeg oplevede for første gang – men dog ikke den sidste. Den ro Anna gav i healingen er noget, jeg må opleve igen. Jeg følte en form for lettelse og markant mere ro efter den seance. Såvel clairvoyancen og healingen foregik i en rolig og fortrolig stemning.

Til alle der endnu ikke har prøvet at stifte bekendtskab med clairvoyance eller som blot vil blive oplyst om, hvad der foregår, vil jeg klart anbefale Anna og hendes tilgang.”

Morten