Fjernhealing af barn

“Anna har en meget fintfølende og dybdegående evne til at skabe fuldstændig klarhed på det, der foregår hos dit barn lige nu, og hvad du kan gøre for at hjælpe eller guide dit barn videre. Jeg er meget taknemlig for den dybe rene healing og de smukke visdomsord, vi fik med min datter og jeg. Jeg kan anbefale Anna på det varmeste Tusind tak for dig.”

Juliet, mor til Emmalia

Healing

“Anna er en sand healer, i sin sjæl og med sine hænder. Hendes intention om at hjælpe og helbrede, kommer fra sand kærlighed og hun har mine varmeste anbefalinger .”

Cecilia

“Kære Anna. Tusind tak for sidst. Det var en vild oplevelse, jeg er stadig helt høj. Føler du fjernede en hinde eller et slør, det er lidt svært at forklare. Men jeg er ihvertfald 1,5 kilo lettere, har fået pænere hud og mere energi. Jeg føler mig mere afklaret og hel. Også mere “hudløs” som du sagde, men på den gode måde. Tak.”

Eva

“Sygemeldt med arbejdsstress og hårdt presset, både fysisk og psykisk, mødte jeg op hos Anna til en healing. Det var min kæreste, som havde anbefalet mig denne healing, idet hun selv havde rigtig gode erfaringer med behandlinger hos Anna. Healing havde jeg aldrig selv prøvet før – og jeg vidste faktisk ikke helt, hvad jeg gik ind til.

Anna tog godt imod mig og skabte hurtigt ro og tillid – så relativt afslappet lagde jeg mig på briksen. Selve behandlingen gav mig en styrket indre ro – og for første gang i lang tid mærkede jeg glæden spire i mig. Fantastisk! Jeg følte mig helt fornyet og forårsagtig i kroppen, da jeg senere sad på briksen og drak et glas vand. Da jeg sad der, tænkte jeg også på de ting, som Anna havde sagt til mig, imens healingen var i gang. Det var meget konkrete ting og øvelser, som jeg kunne gøre i hverdagen for at få det bedre.

Jeg har efterfølgende besøgt Anna flere gange for at få healing, og alle gange har jeg fået nye ting og øvelser med hjem – og bedst af alt så er jeg nu klar til igen at træde ind på arbejdsmarkedet. En STOR tak til vidunderlige Anna Healing-Charlottenlund-KBH-Anna-Nikolajsen

Tommy

Personlig meditation

“Anna, den meditation er PERFEKT til mig. Du er virkelig dygtig, og den bliver så meget en del af min dag. Jeg havde våde øjne flere gange. Taaaaak. Jeg er sindsyg vild med min meditation, jeg ELSKER den.

Anna C.

“Jeg hørte min meditation for første gang i går. Jeg var uden ord bagefter. Det var som at blive svøbt i kærlighed, og tårene løb og løb – især i det andet spor. Åhh, ord er fattige. Det er jo ren kærlighed du laver.”

Sasja

“Kære Anna
Den meditation, som du har lavet, kun til mig, den er virkelig magisk. Hver gang formår jeg at mærke energien fra universet som kuldegysninger, der løber oppefra og ned af min krop. Når jeg forbinder mig til Moder Jord, føler jeg sådan en kraftig samhørighed og kærlighed, at jeg græder glædes- og lettelses tårer. I dag fik jeg en lille åbning til en vigtig tanke. Den forsvandt lige så hurtigt som den kom, så jeg ved endnu ikke, hvad den handler om. Men den var vigtig, så jeg finder den snart igen. Kram”

Tina

“Kære Anna. Hvor er den bare skøn! Jeg fik en rigtig god oplevelse, og tårerne trillede, da mit team kom hen til mig – ren taknemmelighed. Jeg vil blive ved med at bruge meditationen, indtil jeg bliver tryg ved og får åbnet op for klarsyn, klarhørelse, mærke og fornemme. Knus til dig”

Tommy

“Skal du gøre noget rigtig godt for dig selv, så vil jeg helt sikkert anbefale en personlig meditation fra Anna. Er du vimmer mand. Jeg har mediteret i mange år, men aldrig fået sådan en meditation som ramte så dybt, og som jeg kan høre om og om igen og endda lavet specielt til mig. Du kommer ikke til at fortryde det.
Jeg giver Anna mine varmeste anbefalinger.”

Súsanna

Clairvoyance

“Min session hos Anna var ekstremt spændende og givende. Det var forbløffende, så meget hun ramte plet, og hun kunne samtidig komme med meget konstruktive forslag til, hvordan livet leves endnu bedre. Jeg kan derfor varmt anbefale en time hos Anna, da det åbner for nogle nye perspektiver på livet.”

Anja P

“Jeg fik anbefalet Anna af en veninde og mødte op uden konkrete spørgsmål eller problemer. Anna kom i clairvoyancen rundt om flere aspekter i mit liv lige fra familie til helbred, følelser og karriere. Med mig hjem fik jeg konkret afklaring, nye indsigter og respektfulde råd, og jeg blev bekræftet og styrket i mine egne vigtige beslutninger.

Anna er meget empatisk, jordnær, indlevende og præcis i sin clairvoyance. Jeg følte mig set og fuldstændig tryg undervejs og meget beriget, afklaret og inspireret, da jeg kørte hjem. Det er ikke sidste gang, jeg har været hos Anna, og jeg vil til hver en tid give hende mine varmeste anbefalinger.”

Thelma

“Jeg prøvede for første gang en clairvoyance session hos Anna. Idet det var første gang, havde jeg selvsagt ikke den store fornemmelse af, hvad der ville ske, men jeg gik ind i det med åbent sind og en nysgerrighed om at få ting at vide, jeg kan arbejde videre med. Stor var overraskelsen dog for, hvor meget jeg fik at vide. Dels ramte det mere præcist, end jeg havde forventet, og dels fik jeg noget, jeg kan arbejde videre med. Anna’s formidling var virkelig empatisk.

Som en anden del af seancen blev jeg også healet. Igen noget jeg oplevede for første gang – men dog ikke den sidste. Den ro Anna gav i healingen er noget, jeg må opleve igen. Jeg følte en form for lettelse og markant mere ro efter den seance. Såvel clairvoyancen og healingen foregik i en rolig og fortrolig stemning.

Til alle der endnu ikke har prøvet at stifte bekendtskab med clairvoyance eller som blot vil blive oplyst om, hvad der foregår, vil jeg klart anbefale Anna og hendes tilgang.”

Morten