Spirituella springer ud

Yes, okay – nu gør jeg det – Spirituella springer ud Nu har jeg efterhånden fået et par gedigne åndelige los bagi med klar besked om at komme i gang. Så her er jeg – Spirituella aka Moi aka Anna

Jeg har længe haft rigtig meget på hjertet, som jeg gerne vil dele med dig. Tanker, oplevelser og erfaringer omkring det at leve et helt almindeligt liv og samtidig et spirituelt liv. Vi snakker om alt fra kontakt til den åndelige verden og så til det med sure sokker, sure børn, sur mælk og til tider en sur mor. Jov jov, den er god nok, jeg er ingen engel… eller er jeg mon 😇

Det med de sure sokker osv. kender du sikkert alt for godt, men det spirituelle og den åndelige verden, hvad er det og hvordan er den en del af dit og mit liv? Hjemme hos os er det tydeligt på flere måder. Der har f.eks. efterhånden sneget sig en del engle, englekort, krystaller mm. ind i huset, der ligesom sætter sit præg på indretningen. Beklager skat, men til gengæld er det helt okay at din hammer ligger og flyder på trappen 🔨😉

Og så er der det med kontakt til den åndelige verden. At sanse, føle og se ting som andre ikke gør. Hjemme hos os gælder det i høj grad både for voksne og for børn.

Og så er der alle de andre ting som følger i kølvandet af at være i proces eller udvikling om du vil, at leve som et spirituelt væsen og samtidig være et menneske med fødderne godt plantet i den danske muld.

Måske kan min vej og rejse være en inspiration, en genkendelse, en øjenåbner eller et sjovt indspark til dig. Dette er i hvert fald mit håb og ønske med denne blog Uanset hvad så er du hjertelig velkommen til at følge med på rejsen. Du kan følge mig på facebook på Anna Nikolajsen – Livets små finurligheder eller hvis du har lyst, så skriv dig op til at modtage besked, når der kommer nye indlæg via Bloglovin på følgende link Follow my blog with Bloglovin

Jeg er så glad for at kunne byde dig velkommen til min blog

0 replies

Skriv en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *